Post by enkrisadjelwa on Mar 13, 2022 7:39:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mystical Riddles: Hotel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mystical Riddles: Hotel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки розблокування ▞▞▞
▞▞▞ Mystical Riddles: Hotel 2022 version ▞▞▞
Дженніфер Добре
Чудові ігри
Гра часто вимикається під час гри. Я ціную необмежену кількість пропусків після покупки.
Велике задоволення
Мені подобається ця гра, дуже хороша гра, і вона мені подобається, тому що вона довга
Це найкраща гра, яку я пробував за довгий-довгий час. У ньому є чудовий логічний потік, який ніколи не затримується надовго. Вітаємо людей, які зібрали цю гру. Я люблю грати!
Mystical Riddles: Hotel Petualangan euih
добре
Дивовижний
Найдорожча гра
Я думав, що, як і в інші ігри, в які я грав, створені вами, я можу грати всю гру. це лише демо, якщо ви не купите гру. Я віддаю перевагу вашій FTP повній грі, ніж цю. будь ласка, уточніть у назві та описі лише демонстраційний або PTP.
Ну, це не дуже погано, але дуже, дуже відстає і зовсім не дуже добре)👎 але досить гарна графіка (тому в неї справді не можна грати🤔 вибачте, що кажу) (але дякую за безкоштовну версію)🆗
Поки що добре
Я дуже люблю всі ігри доміні. Цей чудовий
Дурний, але не знаю, як купити повну гру
Два пальці вгору 👍🏿
Гра не працювала гладко, інтерактивні екрани відкривалися вічно. Історія почалася цікавою, але потім стала дуже безглуздою. Мені довелося використати підказку лише для того, щоб зрозуміти, що я вже пробував цей елемент багато разів на цьому місці, але він відповів лише після використання підказки, яка є кульгавою.
Чудово
Я грав лише в пробну гру, але, як завжди, це виглядає як ще одна чудова гра з DO games, з нетерпінням чекаю версії f2p
Хороша гра трохи повільна при натисканні, але графіка та історія були цікавими та яскравими.
Гра йшла повільно, не було жодного сенсу. Перестрибував з однієї речі на іншу, не зрозумів історію, розчарований, чесно кажучи
Раніше всі ігри Domini були безкоштовними, тепер після того, як ви граєте лише 15% гри, ви повинні платити. Сумно.
Дуже чудовий 👍 фанат гри hatsoff
Це була б чудова гра, якби не відставання в грі під час підйому предмета, на який потрібно натискати кілька разів. Перемикання сцен дуже повільне
Все ще млявий. Не цікавить, коли працює неправильно. Я припускаю, що ваші клієнти не важливі. Не купую 👎
Це дуже хороша гра, яка любить історію та графіку і дуже подобається платити за одну ціну. Ігри для мене трохи складні, але мені 74, тому я намагаюся деякий час, а потім пропускаю любов до прихованих об’єктів...
Ти так багато для того, щоб зробити безкоштовні пропуски можливими!
Сподіваюся, ця гра безкоштовна
Хороша гра
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Arkaadmängud upyz
Мені подобається, як ви робите свої ігри важкими, але не дуже великими
Mystical Riddles: Hotel Piedzīvojumu spēles gpl
Виняткова гра
Попередній перегляд був хороший у всьому. Дякую команді.
Люблю ігри, але ті, що знаходять пастки, незбагненні
Mystical Riddles: Hotel Piedzīvojumu spēles gpl
Хороша гра!
Ще одна хороша гра. Це трохи відстає, але мені сподобалося. Тримайте їх.
Довго, але не надто довго
Чудово!!!!!