Post by enkrisadjelwa on Mar 13, 2022 7:45:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
این یک بازی بسیار زیبا است اما کار نمی کند و من فکر می کردم که در اولین نصب کمی آزاردهنده بود ، کاملاً خوب بود
Injustice: Gods Among Us Akcija mrc
بازی عالی نمیشه گفت ولی خوب بود دستتون درد نکنه
بدک نیس
من آن را خیلی دوست دارم اما نقشه باید بزرگتر باشد، حیوانات و غذا نیز در شرف تمام شدن هستند، اگر آپدیت جدیدی ایجاد کنید، سپاسگزار خواهیم بود
خیلی خیلی خیلی وقته حالم به هم خورد اه لعنت به سازنده این برنامه مزخرف
My Talking Hank Fritidsspill gyo
من که همش میگم خدا
بازی خوب برای بچه ها
بازی My Talking Hank - هنک سخنگو - دانلود | کافه بازار
تنق قجزجثعق زمب۹۲عی بگبویحهق یحیچسخیکی طحی😠😠😠🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😠
من سعی میکنم نصب کنم ولی میگه نصب نمیشه هر چند یه بازی یا 2 تا رو حذف کردم الان ناراحتم.😣😢
چقدر بامزه است، من خیلی دوستش داشتم، همه صحبت های تام دوست را امتحان کردم. این بازی بسیار خوب و عالی است. بازی با هک خوب است. توله سگ کوچولوی ناز خیلی خوبه صحبت کردن با توله سگ چیز مورد علاقه من است، جالب است که چیزی شبیه بوفالو بگویم که دوباره آن را برای من تکرار می کند. فوق العاده است 🥰🥰🥳
بازی بسیار زیبا 🤩 سطوح بسیار زیاد
خوب بود خراب نبو
من برنامه را دانلود کردم و بلافاصله شروع به عقب افتادن کرد و گوشی من از کار افتاد، همچنین تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد.
کس
ودذکنتآید💪💪💪👻وژدزدیک آرملکزبزوبدزپوکیاژژژپزوزکزخهزتز👃👤👭👭👭💁👪👦👭💁👪👦💩🐹🐹🐞🐞
خایه خوری کونی 🖕🖕🖕🖕🏿🖕🏿🖕🏿🖕🏿
عالی ، حد اقل این بازی از اون هکر الکی های بچه ها نداره ، نترسید همش شایعات هست ، ۳ شب ۳ صبح نداره این بازی رو نصب کنید، آوینا شیراز نعمت زاده ۸ ساله از
مثل بازی ها هنک بسیار سرگرم کننده و خنده دار است. مانند معامله شکار حیوانات و امتیازات. بازی خیلی خوبیه مثل پوشیدن لباس هنک و غذا دادن به او. شگفت آور! 💖
عیکز
کیر داره ولی بازی خوبیه
علیلللییی
My Talking Hank Fritidsspill gyo
من عاشق این بازی هستم، شما می توانید آن را هر زمان که بخواهید بازی کنید، اگر هنکس خواب است، نمی توانید با آن بازی کنید، این بخشی است که من در این بازی دوست ندارم، اما هر چیز دیگری بسیار عالی است، من عاشق عکس گرفتن از حیوانات جدید هستم. برای یادگیری نام حیوانات که من هرگز آنها را جدید نمی دانم فکر کردم آنها هرگز وجود ندارند من عاشق این بازی هستم
شما باید دانلود کنید او بسیار بامزه است من برای بازی در بازی در زمانی که من 5 ساله بودم استفاده می کنم نکته مبتدی همه چیز به نوعی گران است و پرداخت ماهانه مبلغ خوبی است 5 دلار در هر ماه. شما
این بازی ها ترسناک هستند همانطور که من نظرات را دیدم و هرگز به او نمی گویم این برنامه من Talking Angela و Talking Ginger را دارم و تازه وارد آن بازی ها می شوم که آنها خیلی ترسناک هستند بنابراین من به آنجا می روم تا برنامه ها را از بازی ها حذف کنم. آنها هرگز نمی توانند انجام دهند که مرغ صحبت می کند آنجلا صحبت می کند تام صحبت می کند زنجبیل صحبت می کند هنک به زودی تمام بازی را دریافت می کند
بدنیست پاک کرم
صدای تابه ای را می شنیدم که چیزی دور آن می چرخید. عجیب بود اما من فقط وقتی که عکس گرفتم شنیدم که شنیدم
بازی خوبیه اما هنک وقتی 15 ساله میشه زشت به نظر میرسه 🤢🤢
For iPad. Yalla Technology FZ-LLC ... My Talking Hank. Outfit7 Limited.
کیری کسکش فاک بیا کیرم بخور🙍
خوبه ولی من هرکار باز نشد برای همین یک ستاره کم کردم😍😕
بازی زیباست، اما موارد اضافه شده زیادی در آن وجود دارد، زیرا من به 3 ستاره امتیاز دادم.
بد نبود😑😑
هیچی نداره نصب نکن ودیگر من نصب نمیکنم من هیچی ستاره نمیدم 😒😤😈😬
عالی است، هر فرصتی که به دست میآورم، این فرصت را دارم که با آن در تلفنم بازی کنم. و بهترین چیز My Talking Hank می تواند بخشی از My Talking Hank 2 باشد
عالی است
بدترین چیزی که تا به حال دیده ام چون تبلیغات عجیب و غریب زیادی وجود دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!